Professioneel capsuleren van voedingssupplementen

Capsuleren

Met onze capsuleermachines vullen wij capsules van topkwaliteit in een groot bereik aan formaten en kleuren. Onze ervaren machine operators bewaken het productieproces nauwgezet om continue kwaliteit te garanderen.


Capsuleren

Capsules zijn een van de meest populaire toedieningsvormen op het gebied van voedingssupplementen. Capsules zijn een ideale toedieningsvorm van voedingssupplementen, want ze zijn o.a. makkelijk te slikken, er zijn weinig tot geen hulp- en vulstoffen nodig wat het een pure toedieningsvorm maakt. Bovendien hebben ze géén onaangename geur- of smaakeigenschappen.


Capsuleren

Capsuleren: productie, afvullen en verpakken van capsules

Dankzij het verfijnde mengproces van de grondstoffen, bent u verzekerd van een mooie homogene samenstelling, waarin exact uw ingrediënten in de juiste hoeveelheid zijn terug te vinden. Mondial Pack is in staat om maat 3-capsules tot maat 000-capsules te capsuleren. We bieden mogelijkheid tot capsuleren van zowel HGK, HPMC en Plantcap capsules, waarbij we de lege capsules ook voor u kunnen voorzien.


Capsuleren

Voor zowel relatief kleine als grote oplagen zijn wij hét aanspreekpunt voor de productie, het afvullen en verpakken van capsules. Wij adviseren u graag uitgebreid over alle mogelijkheden en hoe wij uw wensen in de praktijk kunnen brengen.


Capsuleren

Voordelen van capsules

  • Gebruik van natuurlijke materialen
  • Weinig tot geen hulp- en vulstoffen benodigd
  • Betrouwbare bescherming van gevoelige grondstoffen
  • Gemakkelijk in te nemen
  • Nauwkeurig te doseren
  • Geur- en smaakneutraal
  • Verschillende capsule materialen mogelijk

Zekerheid van kwaliteit door relevante certificeringen

Om voedingssupplementen te kunnen capsuleren beschikken wij over de belangrijkste certificeringen en keurmerken. Wij beschikken over de volgende keurmerken: IFS, SKAL en EKO. Kwaliteit is altijd onze hoogste prioriteit.

Wilt u meer informatie over het capsuleren voor uw product? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze kernwaarden voor een open samenwerking en om de beste resultaten te behalen

Mondial Pack Mondial Pack +31 53 - 434 1177 info@mondialpack.nl