Afvullen

Afvullen

Wij kunnen afvullen in verschillende soorten en maten flacons. Of het door ons zelf geproduceerde of extern aangeleverde tabletten, capsules, softgels of poeders zijn maakt voor ons niet uit.


Afvullen

Bij het afvullen worden de geproduceerde producten afgevuld in de gewenste verpakkingsvorm voor verder transport of verpakking. Deze stap vindt plaats direct na de productie van tabletteren, vloeistoffen, capsules of poeders en vereist de nodige expertise om opslagruimte, tijd en geld te besparen. Wij hebben deze expertise in huis en hebben bovendien als voordeel dat wij erg korte levertijden hebben en de mogelijkheid tot het produceren van relatief kleine oplagen.


Afvullen

Afvullen van allerlei soorten verpakkingsvormen

Als fabrikant van o.a. voedingssupplementen bieden wij een breed scala verpakkingsvormen aan. Wij hebben verpakkingsvormen voor verschillende producten; bijvoorbeeld blisters voor tabletten en capsules. Daarnaast verpakken wij poeders en vloeistoffen.

Om de perfecte oplossing voor uw voedingssupplementen te vinden, adviseren wij u graag over de verpakkingsoplossing voor uw product. Daarbij is het uniek dat u zelf de grondstoffen van de, te produceren, producten aan kan leveren. Het is echter ook mogelijk om kant en klare producten bij ons te laten verpakken. Hierdoor blijft u als leverancier in controle over de kwaliteit van de inhoud én de exacte pre-specificatie van het product.


Afvullen

Wat vullen wij af?

  • Capsules
  • Poeders
  • Softgel
  • Tabletten
  • Vloeistoffen

Waarin vullen wij af?

  • Blisters (PVDC, aluminiumfolie)
  • Containers
  • Flacons
  • Potten (HDPE, PET, Biologisch afbreekbaar)

In aanvulling tot bovenstaande kunnen we ook nog flacons met poeder afvullen en hebben we een afvullijn voor vloeistoffen.


Afvullen

Afgevulde verpakkingen voorzien wij desgewenst van een inductiesealing tussen de pot en het deksel en/of een neksleeve om het deksel, om op deze manier het product te verzegelen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van het toevoegen van een silica bag (droogzakje), het inprinten van batchcode en t.h.t. en kunnen we de flacon/pot etiketteren. We kunnen de flacons en potjes ook inpakken in (show)doosjes en al dan niet een bijsluiter, maatschepje of ander toebehoren bijvoegen. Voor zowel kleine als grote oplagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Zekerheid van kwaliteit door relevante certificeringen

Professioneel afvullen van voedingssupplementen vereist een grondige expertise om de ingrediënten slim te integreren en tegelijk een goede kwaliteit te garanderen. Deze expertise wordt bevestigd door een aantal keurmerken. Wij beschikken over de volgende keurmerken: SKAL en EKO. Kwaliteit is altijd onze hoogste prioriteit.

Wilt u meer informatie over het afvullen van voedingssupplementen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze kernwaarden voor een open samenwerking en om de beste resultaten te behalen

Mondial Pack Mondial Pack +31 53 - 434 1177 info@mondialpack.nl