Over ons

Over ons

Mondial Pack is contract manufacturer en packager van voedingssupplementen. We bieden een breed scala aan diensten: van het mengen van grondstoffen tot en met het capsuleren, tabletteren, de productie van softgels, het blisteren van capsules, softgels en tabletten, alsmede het afvullen en verpakken hiervan. We bieden producenten en handelsorganisaties en merken van voedingssupplementen full service partnership, oplossingen op maat en korte levertijden . Hiermee stellen we onze opdrachtgevers in staat om hun bedrijfsresultaten en klanttevredenheid te maximaliseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor uw bedrijf? Schroom dan niet ons te contacteren per mail of telefoon. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan. 

De kernactiviteiten van elke leverancier van voedingssupplementen zijn marktonderzoek, productontwikkeling en marketing. Zij vormen de basis voor succesvolle branding en verkoop en vereisen voortdurende aandacht. De productie van supplementen is een kapitaalintensieve activiteit die - mits goed gecoördineerd - kan worden uitbesteed. Zo kunnen leveranciers kosten besparen, hun bedrijfsrendement verhogen en alle aandacht en focus op de markt richten.


----------------------


Mondial Pack wil het leven gemakkelijker maken voor leveranciers en handelsorganisatie die zich bezighouden met sourcing van grondstoffen, productie en verpakking. Als zakenpartner denken wij niet voor onze klanten, maar denken wij zoals zij denken. Als full service partner in contract manufacturing en packaging streeft Mondial Pack naar een leidende rol op de internationale markt op basis van expertise, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet, dat is ons motto. Korte levertijden op basis van de hoogst haalbare kwaliteit zijn ons doel.
------------------
Waarden

Mondial Pack opereert op een open manier met haar klanten en doet er alles aan om voor hen het beste resultaat te bereiken. Wij hebben voor ons bedrijf de volgende kernwaarden geïntroduceerd. 


Betrouwbaar

Wij zijn duidelijk over wat we wel en niet kunnen doen, komen onze afspraken na en nemen onze verantwoordelijkheid.


Open

We zijn transparant in en over alles wat we doen en staan open voor ideeën en meningen van anderen.


Oplossingsgericht

Wij anticiperen op de behoeften van onze klanten, zien problemen als uitdagingen en grijpen elke gelegenheid aan om processen en resultaten te optimaliseren.


Menselijk

We hechten waarde aan een prettige en sociale werkomgeving, respecteren onze medewerkers, klanten en relaties en behandelen hen zoals we zelf behandeld zouden willen worden.     
Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo!
Mondial Pack Mondial Pack +31 53 - 434 1177 info@mondialpack.nl