Over ons

Over ons

Mondial Pack is contract manufacturer en packager van voedingssupplementen. We bieden een breed scala aan diensten: van het mengen van grondstoffen tot en met het capsuleren, tabletteren, de productie van softgels, het blisteren van capsules, softgels en tabletten, alsmede het afvullen en verpakken hiervan. We bieden producenten en handelsorganisaties en merken van voedingssupplementen full service partnership, oplossingen op maat en korte levertijden . Hiermee stellen we onze opdrachtgevers in staat om hun bedrijfsresultaten en klanttevredenheid te maximaliseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor uw bedrijf? Schroom dan niet ons te contacteren per mail of telefoon. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan. 

De core business van leveranciers van voedingssupplementen is marktonderzoek, productontwikkeling en marketing. Deze vormen de basis onder succesvolle branding en sales en eisen constante aandacht. De productie van supplementen is een kapitaalsintensieve activiteit die, mits goed geregisseerd, kan worden uitbesteed. Leveranciers besparen op deze manier kosten, verhogen hun bedrijfsrendement en kunnen hun aandacht volledig richten op de markt.

----------------------

Mondial Pack wil leveranciers en handelsorganisaties van voedingssupplementen volledig ontzorgen op het gebied van productie en verpakking. Als business partner denken we niet vóór, maar áls onze opdrachtgevers. Als full service partner in contract manufacturing en packaging wil Mondial Pack een internationaal vooraanstaande positie innemen. Gebaseerd op deskundigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Doe wat je zegt en zeg wat je doet is ons motto. Korte levertijden in combinatie met de hoogst haalbare kwaliteit zijn ons doel.


------------------


Kernwaarden

Mondial Pack werkt op een open manier samen met haar opdrachtgevers en stelt alles in het werk om de beste resultaten voor hen te halen. Om dit vast te leggen in onze onderneming hanteren we de volgende kernwaarden:


Betrouwbaar 

We zijn duidelijk over wat we wel en niet kunnen, komen onze afspraken na en nemen onze verantwoordelijkheid.


Open 

We zijn transparant in en over alles wat we doen, en we staan open voor de ideeën en meningen van anderen.


Oplossingsgericht

We denken mee met onze opdrachtgevers, zien problemen als uitdagingen en benutten de kansen op optimalisaties van processen en resultaten.


Menselijk 

We hechten aan een prettige en sociale werkomgeving, respecteren onze medewerkers, opdrachtgevers en relaties en behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden.       Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo!


Mondial Pack Mondial Pack 053 - 434 1177 info@mondialpack.nl