Professionele softgel productie

Softgel productie

Een softgel is de ideale oplossing als het gaat om het capsuleren van vloeistoffen of olie-gedragen vitaminen.


Softgel productie

Wat is een softgel?

Een softgel is de ideale oplossing als het gaat om het capsuleren van vloeistoffen of olie-gedragen vitaminen. In capsulevorm is een vloeistof immers makkelijker en vaak ook effectiever in te nemen dan in de vaste vorm. In sommige gevallen is het ook mogelijk vaste en vloeibare stoffen middels een emulgator met elkaar te mengen en zodoende vaste ingrediënten te verwerken in je softgel. Daarnaast zijn softgels ideaal om zuurstofgevoelige ingrediënten in te verwerken.


Softgel productie

Softgel productie bij Mondial Pack

Softgel productie is naast de productie van capsules en tabletten onze corebusiness. Mondial Pack beschikt over een uiterst moderne softgel-productielijn. Deze stelt ons in staat om kleine tot grote batches op een kwalitatief hoogwaardige manier te produceren. Ook productie onder stikstof behoort in overleg tot de mogelijkheden.


Softgel productie

Wij produceren voedingssupplementen in de vorm van softgels in verschillende vormen en maten. Hiervoor beschikken we over verschillende formaat delen. Wij kunnen softgels produceren op basis van verschillende gelatinesoorten, waaronder runder- en visgelatine (wij kunnen desgewenst ook vegan softgels verzorgen).


Softgel productie

Voordelen van softgels

  • Verschillende vormen en vulgewichten mogelijk
  • Ideale toedieningsvorm voor vloeibare voedingssupplementen
  • Biologisch te produceren
  • Gemakkelijk in te nemen
  • Relatief geur- en smaakneutraal
  • Te verpakken in blisters, flacons of als bulkzending

Zekerheid van kwaliteit door relevante certificeringen

De productie van softgel capsules, tabletten en voedingssupplementen in het algemeen vereisen een grondige expertise om de ingrediënten slim te integreren en tegelijk een goede kwaliteit te garanderen. Deze expertise wordt bevestigd door een aantal keurmerken. Wij beschikken over de volgende keurmerken: IFS, SKAL, EKO en Naturland. Kwaliteit is altijd onze hoogste prioriteit.

Wilt u meer informatie over het produceren van softgels? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze kernwaarden voor een open samenwerking en om de beste resultaten te behalen

Mondial Pack Mondial Pack 053 - 434 1177 info@mondialpack.nl