Kwaliteit

Bij Mondial Pack staat kwaliteit hoog in het vaandel. Mondial Pack voldoet aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid en hanteert strenge normen en controles op het produceren en verpakken van voedingssupplementen. 

Certificeringen


Kwaliteit
Kwaliteit

IFS

De International Food Standard, veelal kortweg IFS of ook wel IFS Food genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die werd opgesteld door HDE, de Duitse brancheorganisatie van distributeurs van voedingsmiddelen. De standaard wordt ook wel aangeduid als International Featured Standard – Food en is een kwaliteitsmanagementsysteem voor voedselverwerkende bedrijven. Aan de hand van een uitgebreide checklist wordt het bedrijf getoetst op o.a. voedselveiligheid en kwaliteit.

Mondial Pack is sinds maart 2015  ‘Higher Level’ gecertificeerd. Het totale productieproces van de voedingssupplementen (productie, afvullen, verpakken en verzenden) is geëvalueerd en goedgekeurd door de geaccrediteerde certificatie instelling LRQA, onderdeel van de Lloyd’s Register Group.