Professioneel blisteren van voedingssupplementen

Blisteren

Mondial Pack blistert tabletten, capsules en softgels en beschikt over een groot aantal formaten en vormen blisters.


Blisteren

Blisteren is een verpakkingsmethode waarbij de klant het product heel simpel uit de verpakking kan drukken. Blisteren heeft als voordeel dat het product voedselveilig is verpakt en dat het afgesloten is van zuurstof. Mondial Pack blistert tabletten, capsules en softgels en beschikt over een breed scala aan formaatdelen onderverdeeld in verscheidene buitenformaten.


Blisteren

Waarom blisteren?

Een blisterverpakking bestaat meestal uit een achterkant van aluminiumfolie en een doorzichtig PVDC-deel. Deze productverpakking is de meest hygiënische verpakkingsvorm. Dit type verpakking wordt gebruikt voor tabletten, capsules en softgels omdat het er niet alleen voor zorgt dat de inhoud zichtbaar is, maar ook individueel kan worden verwijderd door simpelweg te drukken. Daarnaast heeft het als voordeel dat het oxidatie tegen gaat omdat het zuurstofvrij verpakt is.


Blisteren

Blisteren: vormen en mogelijkheden

We bieden tal van verschillende formaten en vulmogelijkheden variërend van 1 tot 30 vulpockets. Mondial Pack kan al blisters leveren vanaf relatief kleine aantallen. We verpakken de blisters in omdoosjes of we leveren uit in bulk. Desgewenst voegen we een bijsluiter of andere toebehoren bij.


Blisteren

Het blisterfolie kan uiteraard voorzien worden van uw eigen label en/of design. Zo helpen we u niet alleen met de productie van supplementen, maar ook met de verpakking zorgen we met onze deskundigheid voor een hoogwaardige blisterverpakking. Bij Mondial Pack bent u verzekerd van een hoge kwaliteit blister.

Zekerheid van kwaliteit door relevante certificeringen

Om voedingssupplementen te kunnen blisteren beschikken wij over de belangrijkste certificeringen en keurmerken. Wij beschikken over de volgende keurmerken: SKAL en EKO. Kwaliteit is altijd onze hoogste prioriteit.

Wilt u meer informatie over de blistermogelijkheden voor uw product? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze kernwaarden voor een open samenwerking en om de beste resultaten te behalen

Mondial Pack Mondial Pack +31 53 - 434 1177 info@mondialpack.nl