Verpakken voedingssupplementen

Verpakken voedingssupplementen

De verpakking en het verpakken van voedingssupplementen is hetgeen als laatste aan bod komt tijdens het productieproces.


Verpakken voedingssupplementen

De juiste verpakking zorgt voor een professionele uitstraling en zorgt er daarnaast ook voor dat uw product op de juiste manier beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Mondial Pack kan u, naast het produceren, helpen met het verpakken van uw voedingssupplementen.

Verpakken van voedingssupplementen

Als fabrikant van o.a. voedingssupplementen bieden wij een breed scala verpakkingsvormen aan. Wij hebben verpakkingsvormen voor verschillende producten; bijvoorbeeld blisters voor capsules, softgels en tabletten. Daarnaast verpakken wij poeders en vloeistoffen.


Verpakken voedingssupplementen

Om de perfecte oplossing voor uw voedingssupplementen te vinden, adviseren wij u graag over de verpakkingsoplossing voor uw product. Daarbij is het uniek dat u zelf de grondstoffen van de, te produceren, producten aan kan leveren. Het is echter ook mogelijk om kant en klare producten bij ons te laten verpakken. Hierdoor blijft u als leverancier in controle over de kwaliteit van de inhoud én de exacte pre-specificatie van het product.


Verpakken voedingssupplementen

Verpakkingsmogelijkheden voedingssupplementen

  • Blisters (PVDC, aluminiumfolie)
  • Containers
  • Flacons
  • Potten (HDPE, PET, Biologisch afbreekbaar, Glas)


Zekerheid van kwaliteit door relevante certificeringen

Professioneel verpakken van voedingssupplementen vereist een grondige expertise om een goede kwaliteit te garanderen. Deze expertise wordt bevestigd door een aantal keurmerken. Wij beschikken over de volgende keurmerken: IFS, SKAL en EKO. Kwaliteit is altijd onze hoogste prioriteit.

Wilt u meer informatie over het verpakken van voedingssupplementen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze kernwaarden voor een open samenwerking en om de beste resultaten te behalen

Mondial Pack Mondial Pack +31 53 - 434 1177 info@mondialpack.nl