Produceren

Produceren

  • Capsuleren
    Met onze capsuleermachines vullen wij capsules van topkwaliteit in een groot bereik aan formaten en kleuren. Onze ervaren machine operators bewaken het productieproces nauwgezet om continue kwaliteit te garanderen. Capsules zijn een ideale toedieningsvorm van voedingssupplementen, want ze zijn o.a. makkelijk te slikken, er zijn weinig tot geen hulp- en vulstoffen nodig wat het een pure toedieningsvorm maakt. Bovendien hebben ze géén onaangename geur- of smaakeigenschappen.

  • Softgel productie
    Softgel productie is naast de productie van capsules en tabletten onze corebusiness. Mondial Pack beschikt over een uiterst moderne softgel-productielijn. Deze stelt ons in staat om kleine tot grote batches op een kwalitatief hoogwaardige manier te produceren. Ook productie onder stikstof behoort in overleg tot de mogelijkheden. Wij produceren voedingssupplementen in de vorm van softgels in verschillende vormen en maten. Hiervoor beschikken we over verschillende formaat delen. Wij kunnen softgels produceren op basis van verschillende gelatinesoorten, waaronder runder- en visgelatine.

  • Tabletteren
    De tabletvorm is bij voedingssupplementen een populaire toedieningsvorm. Doordat een tablet is samengeperst kan deze veel verschillende actieve ingrediënten bevatten en is deze als toedieningsvorm cosmetisch interessant. Mondial Pack biedt tabletten aan in een uitgebreid programma van kleuren en formaten

Mondial Pack Mondial Pack +31 53 - 434 1177 info@mondialpack.nl