Onze diensten

Dienstenoverzicht

Mondial Pack is contract manufacturer en packager van voedingssupplementen. We bieden een breed scala aan diensten: van het mengen van grondstoffen tot en met het capsuleren, tabletteren, de productie van softgels, het blisteren van capsules, softgels en tabletten, alsmede het afvullen en verpakken hiervan. We bieden producenten en handelsorganisaties en merken van voedingssupplementen full service partnership, oplossingen op maat en korte levertijden. Hiermee stellen we onze opdrachtgevers in staat om hun bedrijfsresultaten en klanttevredenheid te maximaliseren.

Overzicht alle diensten:

Productie

 • Productie voedingssupplementen
  Mondial Pack heeft ruime ervaring op het gebied van voedingssupplementen produceren en verpakken. We bieden producenten en handelsorganisaties full service partnership, oplossingen op maat en korte levertijden. Door lange vertrouwensrelaties op te bouwen met onze opdrachtgevers, zijn zij in staat zich te focussen op het maximaliseren van bedrijfsresultaat en klanttevredenheid.

Productie voedingssupplementen

Produceren:

 • Capsuleren
  Met onze capsuleermachines vullen wij capsules van topkwaliteit in een groot bereik aan formaten en kleuren. Onze ervaren machine operators bewaken het productieproces nauwgezet om continue kwaliteit te garanderen. Capsules zijn een ideale toedieningsvorm van voedingssupplementen, want ze zijn o.a. makkelijk te slikken, er zijn weinig tot geen hulp- en vulstoffen nodig wat het een pure toedieningsvorm maakt. Bovendien hebben ze géén onaangename geur- of smaakeigenschappen.

  Capsuleren


 • Softgel productie
  Softgel productie is naast de productie van capsules en tabletten onze corebusiness. Mondial Pack beschikt over een uiterst moderne softgel-productielijn. Deze stelt ons in staat om kleine tot grote batches op een kwalitatief hoogwaardige manier te produceren. Ook productie onder stikstof behoort in overleg tot de mogelijkheden. Wij produceren voedingssupplementen in de vorm van softgels in verschillende vormen en maten. Hiervoor beschikken we over verschillende formaat delen. Wij kunnen softgels produceren op basis van verschillende gelatinesoorten, waaronder runder- en visgelatine.

  Softgel productie


 • Tabletteren
  De tabletvorm is bij voedingssupplementen een populaire toedieningsvorm. Doordat een tablet is samengeperst kan deze veel verschillende actieve ingrediënten bevatten en is deze als toedieningsvorm cosmetisch interessant. Mondial Pack biedt tabletten aan in een uitgebreid programma van kleuren en formaten.

  Tabletteren


Afvullen

Wij kunnen afvullen in verschillende soorten en maten flacons. Of het door ons zelfgeproduceerde of extern aangeleverde tabletten, capsules, softgels of poeders zijn maakt voor ons niet uit. Bij het afvullen worden de geproduceerde producten afgevuld in de gewenste verpakkingsvorm voor verder transport of verpakking. Deze stap vindt plaats direct na de productie van tabletten, vloeistoffen, capsules of poeders en vereist de nodige expertise om opslagruimte, tijd en geld te besparen.

Afvullen

Blisteren

Blisteren is een verpakkingsmethode waarbij de klant het product heel simpel uit de verpakking kan drukken. Blisteren heeft als voordeel dat het product voedselveilig is verpakt en dat het afgesloten is van zuurstof. Mondial Pack blistert tabletten, capsules en softgels en beschikt over een breed scala aan formaatdelen onderverdeeld in verscheidene buitenformaten.

Blisteren

Verpakken

 • Separaat verpakken
  Wij kunnen voor onze opdrachtgevers de afgevulde potten of blisters in showdoosjes verpakken. Aan deze verpakkingen kunnen bijsluiters en andere toebehoren worden toegevoegd. Tevens kunnen wij, naast separaat verpakken, de afgevulde verpakkingen ook verzegelen, etiketteren en evt. desgewenste toebehoren toevoegen.

  Separaat verpakken


Mengen

Het fundament van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct wordt gelegd bij de aanvang van het (productie)proces. En dat begint al bij het mengen van de basisgrondstoffen. Na het bepalen van de juiste hoeveelheden van de benodigde grondstoffen voor een voedingssupplement worden deze grondstoffen gezeefd en gemengd. Door dit verfijnde proces wordt een homogeen product gecreëerd. Onze ruime ervaring en expertise zorgt ervoor dat we batches van verschillende formaten homogeen kunnen mengen. Dit zorgt uiteindelijk voor hoogwaardig eindproduct.

Mengen

Kwaliteitsgarantie

Zekerheid van kwaliteit door relevante certificeringen

De productie en het verpakken van voedingssupplementen vereist een grondige expertise om de ingrediënten slim te integreren en tegelijk een goede kwaliteit te garanderen. Deze expertise wordt bevestigd door een aantal keurmerken. Wij beschikken over de volgende keurmerken: SKAL en EKO. Kwaliteit is altijd onze hoogste prioriteit.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Mondial Pack Mondial Pack +31 53 - 434 1177 info@mondialpack.nl