Medewerker Verkoop Binnendienst

Wij zijn op zoek naar een gedreven salestalent ter uitbreiding van ons fanatieke, betrokken team. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op! 


Medewerker Verkoop Binnendienst

Bedrijfsomschrijving

Mondial Pack is een zogenoemde contract manufacturer en packager van voedingssupplementen. We bieden verschillende diensten die tezamen het gehele productie- en verpakkingsproces van voedingssupplementen dekken. Hierbij kan gedacht worden aan: het mixen van verschillende grondstoffen, capsuleren van poeders, tabletteren, het produceren van softgels en het verpakken van de verschillende toedieningsvormen in blisters of flacons. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, flexibiliteit, vakkennis en onze korte doorlooptijden.

We bieden producenten, merken van voedingssupplementen en handelsorganisaties full service partnerships, oplossingen op maat en korte levertijden. Hierdoor ontzorgen wij onze partners, waardoor zij zich kunnen focussen op het maximaliseren van hun operationele resultaten en klanttevredenheid.

We streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Mondial Pack voldoet aan alle eisen als het gaat om voedselveiligheid en kwalitatief hoogwaardige verwerking en verpakking van voedingssupplementen. Om deze kwaliteitsstandaarden te staven, houden wij verschillende certificeringen, zoals: IFS, EKO, Naturland en SKAL. Momenteel zijn wij IFS – Higher Level – gecertificeerd.


Medewerker Verkoop Binnendienst

Functieomschrijving 

Als verkoopmedewerker binnendienst ben jij in staat snel te schakelen tussen wisselende werkzaamheden. Je bent accuraat, secuur, proactief en zowel zelfstandig als een echte teamplayer. Binnen Mondial Pack ben jij het aanspreekpunt, visitekaartje en biedt je op allerlei fronten ondersteuning, zowel intern als richting de klant. Je bent in staat om proactieve acquisitie te voeren, alsmede bestaande klantrelaties uit te breiden en te onderhouden. Dit doe je op basis van capaciteitsinschattingen en een gedegen marktanalyse. Je hebt géén 8 tot 5 mentaliteit. 


Medewerker Verkoop Binnendienst

Functie-eisen

  • Je bent beschikbaar voor een full-time dienstverband;
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift;
  • Ervaring met Exact(online) is een pré;
  • Je hebt een gestructureerde werkhouding en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Werkervaring in een gelijksoortige functie is gewenst.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een full-time dienstverband met veel verantwoordelijkheidsgevoel en bewegingsvrijheid;
  • Een marktconform salaris;
  • Je komt te werken in een zeer sociaal, jong en financieel gezond bedrijf;
  • Goede perspectieven binnen een snelgroeiende onderneming met een jong, energiek en betrokken team.

Sollicitatieprocedure

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan een e-mail met daarin je motivatiebrief en cv naar a.nijzink@mondialpack.nl t.a.v. Anna Nijzink. Heb je inhoudelijke vragen? Schroom dan niet ons te contacteren.

Mondial Pack Mondial Pack 053 - 434 1177 info@mondialpack.nl